Amagami SS+ Plus | Türkçe Altyazılı İndir


Amagami SS+ Plus KONUSU: 
Amagami SS+ Plus - Serinin ikinci sezonu. İlk sezonda genç Jun'ichi 2 yıl önceki noel gecesi bir kız tarafından ekilmiştir. Bunun acısını henüz üstünden atamamıştır ama okulun en popüler kızı Morishima Haruka ona biraz samimi davranınca artık yeniden ilişki dünyasına dönmeye karar verir.

Anime Sevenler'in Yorumları
Amagami SS serisinin devamı ve yine birden çok hikaye var bunda da. Amagami ss deki 4 bölümlük 6 tane hikayenin devamı burada yanlış hatırlamıyorsam ters sırasıyla ikişer bölümler şeklinde verilmiş. Zaten ilk sezonu da çok keyif veren bir anime bu sezon da çok hoşuma gitti. Mükemmel bir anime olmasa da izlerken çok keyif veriyor. İlk sezon kadar güzeldir bu sezon da.

Anime gerçekten de harikaydı zaten bu tür animmelerin en iyisiydi. Bu animeden başka 1-2 tane daha vardı bunun gibi olan ama bunun yerini tutamaz.

Bence bu sezon çok daha iyi olmuş. İkişer bölümler halinde olması tam tadında kalmasını sağlamış. Genelde mecha ve aksiyon türü anime izlememe rağmen gene de beğendim fakat zaman zaman sıkıldığımı söyleyebilirim insan arada aksiyon istiyor.

Amagami SS+ Plus BİLGİLER
MAL Puanı: 7.47 / 10
İngilizce İsmi: Amagami SS+ Plus
Tür: Romantizm, Okul, Yaşamdan Kesitler, Komedi
Çıkış Tarihi: 2012
Bölüm Sayısı: 13
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Amagami SS+ Plus Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Amagami SS+ Plus''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...