Blood Lad | Türkçe Altyazılı İndir


Blood Lad KONUSU: 
Blood Lad - Staz, cehennemin doğu bölgesinin vampir lideridir, ama insan kanını pek sevmemektedir. İnsan kanı yerine Japon kültürüyle ilgilenen çaresiz bir otakudur. Cehenneme kaza eseri Yanagi Fuyumi isimli genç bir japon kızı düştüğünü duyunca yerinde duramaz. Ne yazık ki Staz bölgesine giren davetsiz bir misafirle uğraşırken, zavallı Fuyumi bir yaratık tarafından öldürülüp hayalete dönüşmüştür. Çaresiz Staz Fuyumi’ye bir yolunu bulup onu tekrar yaşama döndüreceği üzerine yemin eder.

Anime Sevenler'in Yorumları
Çok sağlam bir anime fakat tam asıl olay başlarken bitti o konuda üzüldüm. Yine de izlediğim için pişman değilim. Animeyi çok beğendim özellikle karakterlerini ve komedisini.

Bu animeden vazgeçemedim, doyamadım animeye, devamı yok mu dedim ne yaptım ne ettim manga diye bir şey buldum. Çok garip gelmesine rağmen hikayesi için mangasına başladım. Hayatımda ilk defa manga okudum ve sevdim. Benim için her şeyin başlangıcı bu anime oldu. Artık hangi mangaya doyamadım da light novel okumaya başladım onu hatırlayamıyorum ama ip söküğü gibi gerisi geldi. Baya bir süredir de ingilizce ln-wn-manga güzel ne varsa okuyorum ve şuan japonca okuma yazmayı öğrenmeye başladım.Uzun lafın kısası bu anime iyidir, bu anime güzeldir, bu anime adamdır. Oturun izleyin, iyi seyirler.

Gerçekten güzel bir anime. Ana karakteri seviyorsunuz ve anime onun akışında kayıp gidiyor. Sonuna kadar heyecanla izlense de anime yarım kalmış bir anime. Tavsiyem mangasıyla devam etmenizdir. Dövüş sahneler izlerken keyif veriyor gerçekten güzel yapmışlar. Eğer yarım kalmasa animeye puanım çok daha yüksek olurdu.

Blood Lad BİLGİLER
MAL Puanı: 7.36 / 10
İngilizce İsmi: Blood Lad
Tür: Aksiyon, Vampir, Doğaüstü Güçler, Seinen, Komedi, Şeytanlar
Çıkış Tarihi: 2013
Bölüm Sayısı: 10
Süre: Bölüm Başı 24 dk.
Altyazı: Türkçe

Blood Lad Türkçe Altyazılı İNDİR

[''Blood Lad''] TURK ANİME İNDİR Keyifli Seyirler Diler...